dilluns, 21 de juliol de 2008

Accions davant la companyia Telefònica per les deficiències del servei al nostre poble

Transcrivim el contingut de la carta enviada a tots els veïns amb informació sobre les accions portades a terme davant la companyia Telefònica i els seus resultats:

Benvolgus/des veïns/es,

Estem molt contents de poder-vos informar que finalment Telefònica ha fet cas a les nostres reivindicacions després d'haver presentat la nostra queixa a AENOR. Així doncs les reparacions que han fet han sigut les següents:

  1. Fixar un cable de telèfon que estava per terra travessant un carrer.
  2. Fixar el cable de telèfon que s'arrepenjava a les baranes del terrat de Cal Mestre.
  3. Refer el pal de telefònica del camí de la Torre que estava malmès a causa d'un accident.
  4. Substitució de la caixa de subrepartició a l'entrada del poble.
  5. Tancament de les caixes obertes.
  6. Queda pendent que esporguin uns arbres que toquen la línia a la zona del Grau, ja han demanat els permisos corresponents.

També us informem que davant dels problemes que molts veïns ens han manifestat que tenen amb la connexió d'ADSL (els que en tenen, pel mal servei, i els que no en tenen, perquè Telefònica no els connecta) hem enviat una carta a Telefónica demanant que, aprofitant que tenim una línia de fibra òptica que passa a prop del poble, ens instal·lin una centraleta d'ADSL. Adjuntem una còpia d'aquesta carta perquè en tingueu coneixement.

I finalment, us informem que aquesta associació ha penjat un Blog a internet, al qual hi podeu accedir per informar-vos de les nostres activitats, i posar-hi les vostres propostes i comentaris. Ho podeu fer a través de la següent adreça: http://avfals.blogspot.com Així doncs us animem a participar. Feu-nos arribar els vostres comentaris, les vostres queixes, propostes, etc.

Per a tots aquells que no teniu accés a internet, ens podeu fer arribar les vostres propostes a la bústia del Raval, personalment o per telèfon a qualsevol membre de la Junta.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Atentament,

La Junta.

Fals, 12 de juliol de 2008